Nieuwe Bedels

Edelstenen Armbandjes

Waarom Edelsteenbedels.nl?

Unieke echte Edelstenen

Alle bedels in onze winkel zijn vervaardigd uit echte natuurlijke edelstenen en afgewerkt met een sterling zilveren kern uit één geheel.

Uit Voorraad Leverbaar

Alle bedels in onze winkel zijn direct uit voorraad leverbaar. Gratis verzending vanaf € 75,-. Regelmatig nieuw assortiment.

Geschikt voor alle Merken

Alle bedels zijn geschikt voor de grote bekende merken, O.a. Pandora®, Trollbeads®, Tedora®, Biagi® & Bacio®.

Aanbiedingen

Unieke Edelsteen Bedels

met ieder een eigen betekenis

Al eeuwen lang is bekend dat edelstenen en mineralen een geneeskrachtige werking hebben. Steeds meer mensen ontdekken opnieuw dat edelstenen en mineralen een heel goed hulpmiddel kunnen zijn om klachten of problemen te verminderen of te verzachten.

Onze edelstenen zijn verwerkt in de vorm van een bedel, op deze manier kunt u heel gemakkelijk de edelsteen bij u dragen aan een armband of ketting. Alle bedels zijn geschikt voor o.a. Pandora , Trollbeads , Tedora , Biagi en Bacio.

Edelstenen moeten aansluiten bij persoonlijke wensen of klachten. U kunt dan ook op basis van verschillende aspecten een edelsteen bedel kiezen. U kunt af te gaan op je eigen intuïtie. Welke edelsteen “voelt” goed? Welke edelsteen vind ik het mooiste of spreekt mij het meeste aan? Maar u kunt ook kiezen op basis van kleur en bijbehorend chakra, op basis van werking of bijvoorbeeld op basis van sterrenbeeld of geboortemaand.

Inspiratie

Enkele voorbeelden van armbanden met edelsteen bedels